fbpx

OVER GOLDIVERSE

Goldiverse ebooks en cursussen

3 dingen om te weten over Goldiverse

Dit is Charissa Joëlla, de oprichter

 

 

Goldiverse is opgericht door ondernemer Charissa Joëlla Goldapple. Gediplomeerd Communicatie-, Imago- en Marketing deskundige.

Zij heeft haar eigen bedrijf: Goldapple Agency (+ het huidige Goldiverse) en al meer dan 5 jaar ervaring als content creator, ook wel: “online influencer”.

Ze heeft met grote merken gewerkt als: Mercedes Benz, Skechers, The Hoxton, Guess, Hunkemöller, de Bijenkorf, NYX Cosmetics, Braun, Peugeot, Douglas, Estée Lauder companies, L’Oréal en nog veel meer.

Charissa krijgt energie van mensen helpen en inspireren. En dat is waarom ze Goldiverse heeft opgericht: om haar kennis te delen met andere (lifestyle)ondernemers. Wil je meer weten over haar, kijk op haar persoonlijke site.

Goldiverse

 

 

De naam bestaat uit een aantal aspecten. Gold, vertaling: goud, is een verwijzing naar haar online naam ‘Goldapple’ en naar haar over-over-grootmoeders familie achternaam: Goudappel.

Daarnaast vindt zij het belangrijk om overal een gouden voetdruk achter te laten. D.w.z.: Professioneel, creatief en vooral high end.

Ook het woord diverse is te herkennen. Omdat haar aanbod zelf divers is (in haar cursussen en e-books komt van alles aan bod), maar ook omdat deze voor diverse ondernemers interessant is. Als laatste is het een kleine knipoog naar the Universe.

Het aanbod

 

 

Cursussen die makkelijke te volgen zijn. Geen lastige vaktermen of abracadabra, maar alles to the point.

Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, omdat Charissa ook vervolgcursussen aanbiedt die dieper ingaan op belangrijke aspecten van je bedrijf, marketing of branding.

Als laatste kun je haar ook meenemen op reis (knipoog), want naast haar cursussen, biedt zij ook diverse e-books aan.

Goldiverse

Hoe kwam je op het idee?

‘Ik ben meerdere keren op zakenreis geweest met mede-ondernemers. Van Ibiza tot in Shanghai. En iedere keer werd er vol verbazing gekeken naar hoe ik mijn Instagram “deed”. Stories maken en bewerken, eigen gemaakte filters voor op foto’s, elk knopje snel weten te vinden.. het kent voor mij geen geheimen.

Ondernemers vroegen mij grappend een keer voor hen te presenteren, of om hen VIP 1 op 1 uitleg te geven over de populaire app. Uiteindelijk niks mee gedaan, totdat een bedrijf mij inhuurde om het hen uit te komen leggen in een workshop. Dit werd enthousiasts ontvangen En toen dacht ik: hier maak ik een cursus van zodat ik meer mensen kan bereiken en helpen.. Dat werd mijn allereerste: “Master your Instagram, van A tot Z”.

Daarnaast heb ik nog veel meer kennis die ik wil delen. Ik heb meer dan 5 jaar ervaring met Social Media. Heb met talloze grote merken gewerkt. Zat binnen een half jaar dat ik mijn blog had gestart front row bij fashionweek. Heb een aantal jaar voor de media en grote magazines gewerkt zoals o.a. Beau Monde. En ik heb daarnaast veel studies gevolgd zoals Communicatie, Imago & Marketing; Social Media Marketing; Mindset, coaching trajecten en lees veel boeken #booklover.

Op Goldiverse[.]com zal je je dus altijd kunnen blijven ontwikkelen.
Dat doe ik zelf ook, zodat ik je telkens weer iets nieuws kan bieden.’

Cursussen & E-Books